web analytics

TRÄDGÅRDSDESIGN

Trädgårdsdesign handlar om att se möjligheterna i en trädgård och att skapa något nytt som passar till människorna som ska leva där. Det handlar också om att kombinera växter, former och material för att skapa en plats som både är praktisk och vacker. Mitt arbete som designer är en kreativ process som grundas på gedigna trädgårdskunskaper.

Trädgårdsdesign
Funktion och estetik tillsammans

TIMJAN & PIONER ritar vackra och funktionella trädgårdar som passar till platsen och till människorna som ska använda dem. Jag utgår alltid från vad du vill använda trädgården till och vilka dina drömmar är när det gäller växter och stil.

 

TrädgårdsdesignTrädgårdar att trivas i

TIMJAN & PIONER hjälper dig skapa en trädgård där du trivs och vill vara. En plats för avkoppling likväl som umgänge med familj och vänner.

 

 

TrädgårdsdesignMer njutning

TIMJAN & PIONER tror att många idag har ont om tid och har alltid som målsättning att skapa en så lättskött trädgård som möjligt. Med en välplanerad trädgård med rätt växter på rätt plats minskar tiden du behöver lägga på trädgårdsskötsel.

 

TrädgårdsdesignVacker trädgård hela året

TIMJAN & PIONER planerar för att din trädgård ska var fin under alla säsonger. Din trädgård välkomnar dig hem varje dag vare sig det är sommar eller vinter och från husets fönster upplever du också din trädgård hela året. Därför är det värdefullt att planera in växter, belysning och annat som förstärker trädgårdsupplevelsen även då inga blommor finns.

 

Trädgårdsdesign
Hållbar design 

TIMJAN & PIONER strävar efter att skapa hållbara trädgårdar. Med det menar jag dels att trädgården ska fortsätta vara vacker under många år. Dessutom rekommenderar jag alltid att du
sköter din trädgård ekologiskt och giftfritt.

 

ÄTrädgårdsdesigntbar trädgård

TIMJAN & PIONER tror att många vill odla sina egna grönsaker, frukter och bär i trädgården. Mer närodlat blir det inte och vem vill inte kunna njuta av solvarma hallon, nyupptagen potatis eller färska örter att klippa över salladen? Att odla ätbart är framtiden och jag hjälper dig mer än gärna med att planera för platsen för dina odlingar.