web analytics

Timjan och pioner finns nu också på Instagram!

Jag testar mig fram ännu så länge men tycker det är ett snabbt och smidigt sätt att ladda upp mobilbilder. Och att inspireras av andra förstås!

På Instagram kommer bilderna som kanske inte motiverar ett helt blogginlägg hamna. Välkommen att följa mig där också, @timjanochpioner

Hittills har jag laddat upp ynka tre bilder och två av dem på potatis :-) dels har jag köpt årets sättpotatis (Amandine förstås, godaste!) och så blev vi förvånade häromdagen då vi insåg att förra årets potatis låg kvar i jorden och var hur fina som helst! Har man lovat barnen potatis- och purjolökssoppa och inser kvart i hungerkatastrof att köpepotatisen är slut så blir man tacksam att man kommer på denna snilleblixt att kolla ute i köksträdgården. Skörd i februari är inte alls dumt! :-)

20140228-090336.jpg20140228-090404.jpg20140228-090428.jpg

Inga kommentarer ännu.

Kommentera