web analytics

Nytt år – nya drömmar: Timjan och pioner är nu mer än en blogg!

Jag förstår inte hur du hinner med allt?! Det har jag hört en del det senaste året eller så. Jag undrar också ibland men tycker ändå det gått ganska bra. För jag har följt min dröm. Den dröm jag haft de senaste åren om att starta en ny karriär.

Jag sa upp mig från lärarjobbet och började plugga igen för att försöka göra jobb av mitt trädgårdsintresse. I samma veva passade vi på att få en unge till också (en dröm det med!) och det senaste året har jag pluggat, fött och varit föräldra”ledig” med vårt alltså tredje barn som nu hunnit bli nio månader.

De senaste veckorna har jag gjort ytterligare en sak. Startat företag och byggt hemsida. Jag har nu kommit så pass långt i min utbildning till trädgårdsarkitekt att jag tyckte det var dags. Så vad passar bättre på denna årets första Blooming Friday än att meddela att TIMJAN & PIONER numera inte bara är en trädgårdsblogg utan även ett företag!?! Att min dröm om att få jobba med trädgård tagit ett stort steg i rätt riktning!?!

TIMJAN & PIONER är nu alltså också ett företag som erbjuder tjänster inom trädgårdsdesign, bland annat trädgårdsrådgivning, formgivning av trädgårdar, beskärning och växtinköp.

Kika gärna in på nya hemsidan. Lite återstår att fixa men i det stora hela är den klar, välkommen in! :-)

13 Responses to Nytt år – nya drömmar: Timjan och pioner är nu mer än en blogg!

 1. Hélena 2013-01-25 at 07:19 #

  Wow! vad häftigt! Jag brukar också få kommentarer och frågor kring hur jag hinner med allt, hur orkar du? Men det är väl så att vi har kanske olika energier som gör att vi orkar med på olika sätt. Läckert att du genomför din dröm.
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

 2. Anette 2013-01-25 at 08:52 #

  Lycka till med allt det nya!
  /Anette

 3. Veronica 2013-01-25 at 10:06 #

  Åhh!, vad spännande!
  Lycka till med din dröm och jag är grymt avundsjuk på dig som vågar förverkliga den :)

  Veronica

 4. TrädgårdsFia 2013-01-25 at 13:19 #

  Fantastiskt snygg hemsida!
  Stort lycka till, jag är övertygad om att det kommer att gå vägen!

 5. Ingmarie We/Refugium 2013-01-25 at 13:29 #

  Hej! Lycka till mitt ditt företag. Och grattis till det lilla nya barnet. Så underbart att du vågar sats på ditt hjärtas drömmar!

 6. Meta 2013-01-25 at 16:36 #

  ojdå du har ju redan förverkligat en hel del drömmar dröm Lycka till.
  Ha en fin helg
  Kram Meta

 7. Bettinas blad 2013-01-25 at 17:27 #

  Men vad härligt! Stort grattis!
  Så modigt av dig att följa ditt hjärta, hoppas nu att det går riktigt bra för ditt företag. :-)

 8. Jo 2013-01-25 at 20:18 #

  Vad roligt! Grattis! :)

 9. Carina 2013-01-26 at 08:45 #

  Wow, du verkar vara bra på att få drömmar att bli verklighet! Stort Grattis och Lycka Till! Barn och växter är ju det finaste som finns.
  Kram Carina

 10. Lena/isis 2013-01-26 at 16:32 #

  Men vad kul !! Önskar dig all lycka med ditt nya .

  Kram

 11. Lindas trädgårdsblogg 2013-01-27 at 21:49 #

  Verkligen lycka till!!!

 12. GladiGrönt 2013-02-09 at 11:40 #

  Vad roligt det måste kännas att ha tagit steget att starta eget! Lycka tiil! Jag har liksom du bytt yrke till trädgårdsbranschen och planerar en start framöver också, fast i liten skala då, men man vet ju aldrig!

Trackbacks/Pingbacks

 1. Firar ny säsong med rabatt på trädgårdsrådgivning! - TIMJAN & PIONER Trädgårdsarkitekt och trädgårdsmästare i Göteborg med omnejd. - 2017-01-31

  […] fång tulpaner intill. 2017 är mitt fjärde år som företagare. Jag startade Timjan och pioner i januari 2013 och jag kan verkligen inte förstå att tiden rusat iväg så […]

Kommentera