web analytics

Nytt år – nya drömmar: Timjan och pioner är nu mer än en blogg!

Jag förstår inte hur du hinner med allt?! Det har jag hört en del det senaste året eller så. Jag undrar också ibland men tycker ändå det gått ganska bra. För jag har följt min dröm. Den dröm jag haft de senaste åren om att starta en ny karriär.

Jag sa upp mig från lärarjobbet och började plugga igen för att försöka göra jobb av mitt trädgårdsintresse. I samma veva passade vi på att få en unge till också (en dröm det med!) och det senaste året har jag pluggat, fött och varit föräldra”ledig” med vårt alltså tredje barn som nu hunnit bli nio månader.

De senaste veckorna har jag gjort ytterligare en sak. Startat företag och byggt hemsida. Jag har nu kommit så pass långt i min utbildning till trädgårdsarkitekt att jag tyckte det var dags. Så vad passar bättre på denna årets första Blooming Friday än att meddela att TIMJAN & PIONER numera inte bara är en trädgårdsblogg utan även ett företag!?! Att min dröm om att få jobba med trädgård tagit ett stort steg i rätt riktning!?!

TIMJAN & PIONER är nu alltså också ett företag som erbjuder tjänster inom trädgårdsdesign, bland annat trädgårdsrådgivning, formgivning av trädgårdar, beskärning och växtinköp.

Kika gärna in på nya hemsidan. Lite återstår att fixa men i det stora hela är den klar, välkommen in! :-)

13 Responses to Nytt år – nya drömmar: Timjan och pioner är nu mer än en blogg!