web analytics

Long time no see

Vad tiden går fort! Loggar in på bloggen och ser att senaste inlägget är från juni! Det var några veckor innan vi flyttade det och det är verkligen tydligt att jag prioriterat andra saker än att blogga. Instagram har delvis tagit över det som en gång var själva anledningen till att jag startade en trädgårdsblogg. Där går det snabbt och lätt att dokumentera trädgården med några rader text och en bild. Så följ med gärna där för lite mer frekvent uppdaterande. Där heter jag timjanochpioner.

Vad har hänt sedan sist då? Jo vi har förstås flyttat med allt vad det innebär. Sedan har mycket tid gått till att försöka renovera vårt nya hus. Vi bor nu i ett hus från 60-talet och det är mycket att fixa med det förstås. Men det var himla roligt att välja tapeter och golv och inreda nya rum. Vi hann klart med ett badrum och barnens tre sovrum innan vi flyttade in och gjorde vårt sovrum nästan direkt. Sedan fick vi en vattenläcka i köket. Och det var som att all renoveringsork rann ut med det vattnet. Vi hade inte planerat att göra något alls med köket eftersom det renoverades 2007 0ch är helt ok. Men så blev det inte. I ett halvår har vi nu levt i ett mindre renoveringskaos där vi inte haft tillräcklig lust och ork att göra klart varken själva köket eller övriga rum vi vill fixa till.

Ni så här i backspegeln kan jag tycka att det kanske var bra ändå. Istället för att köra på med renoveringen i 180 fick vi nu fundera på hur vi verkligen ville ha det. Nu under julledigheten fixade vi till exempel till hallen och det blev riktigt bra, men inte alls på det sätt vi tänkt göra från början. Bättre!

I trädgården röjde vi mest i somras. På instagram går det att följa hur gigantiska körsbärsträd huggs ner, hur kompostkvarnen tuggar i sig grenar av buskar vi glesat ut, hur vi flyttat och skänkt bort en del buskar, rivit murar och faktiskt upptäckt en del fina perenner. Mer om detta kommer framöver! Det känns så kul att ta tag i bloggen igen!

Inga kommentarer ännu.

Kommentera