web analytics

Kurs i trädgårdsdesign

Kurs i trädgårdsdesign

I höst börjar jag hålla kurser i Studieförbundets vuxenskolans regi igen! Jag är otroligt peppad eftersom jag tycker detta är så himla kul! Innan jag började plugga trädgård och starta företag jobbade jag som lärare på högstadiet i tio år. Detta med att hålla kurser är mitt sätt att få undervisa lite fortfarande. Inte för att det är samma sak att lära 14-åringar i matte och vuxna människor trädgårdsdesign. Men processerna jag får vara med om, när det går upp ett ljus i någons ögon, att få svara på frågor och verkligen hjälpa någon på vägen till insikt, lösningar och förståelse. Det är samma sak, i alla fall för mig. Och det har jagverkligen saknat nu när kurserna legat på is ett tag.

Är du intresserad av att lära dig mer om trädgårdsdesign så får du gärna hänga med i höst. Kurserna börjar 12 oktober i Mölndal och du kan gå in och anmäla dig här.

Inga kommentarer ännu.

Kommentera