web analytics

Gott och blandat

Här kommer bilder från den nyaste ”lådan” i köksträdgården. Här står tre olika blåbärsplantor som jag planterade i höstas. Som marktäckare flyttade jag hit allåkerbärsplantor från ett annat ställe i köksträdgården. Sedan dök det upp flera tomatplantor här, från frön i kompostjorden antar jag, så nu är här en väldig bladning av växter :-)

En liten tranbärsplanta har jag också, den kunde jag inte motstå för ett par tior på K-rauta av alla ställen. Den har flera bär redan i år! Men blåbären är det värre med, de blommade inte ens i våras. Får hoppas att de kommer nästa år!

, , , ,

One Response to Gott och blandat

  1. ninaerica 2011-07-30 at 15:03 #

    Så kul att du uppdaterar din blogg så ofta, jag måste skärpa mig…
    Visst är det kul med överraskningar från kompostjorden som dyker upp lite här och var! Förra sommaren kom det en tomatplanta bland jordgubbarna och även en physalis som blommade!
    Ha tålamod med blåbären, de tar tid! Vi planerade 2 när vi flyttade till huset för 4 är sedan och det är först i år som de egentligen ger blåbär. Men de är verkligen stora i år!

Kommentera