web analytics

OM FÖRETAGET

Jag som driver TIMJAN & PIONER heter Ulrika Pettersson och är trädgårdsarkitekt, trädgårdsmästare och lärare. Min utbildning inom trädgård har jag fått hos Trädgårdsakademin och vid Gunnebo Slott och Trädgårdar. Företaget TIMJAN & PIONER startades 1 januari 2013.

TIMJAN & PIONER verkar i hela Västsverige och hjälper privatpersoner och andra att skapa vackra trädgårdar att trivas i. Läs mer om mina tankar kring trädgårdsdesign här.

TIMJAN & PIONER är det lilla personliga företaget där varje kund och varje projekt är viktigt. Hur stort eller litet det än är. Tveka inte att kontakta mig om du undrar över något eller vill ha min hjälp i din trädgård.

Kanske undrar du hur det kom sig att jag valde namnet TIMJAN & PIONER för mitt företag?! Jag ville ha något med växtanknytning och valde efter mycket funderande just timjan och pioner för att det dels är två av mina favoritväxter men också för att de är så olika. Timjan är en ätbar, låg växt med små blad och blommor som trivs i torra lägen medan pioner blir en rejält hög planta med stora blommor och trivs i kraftigare jord. En nyttoväxt och en man bara har för dess skönhet! Jag tyckte de kompletterade varandra bra och passade som namn för mitt företag.

Jag håller även kurser i trädgårdsdesign i Studieförbundet Vuxenskolans och Medborgarskolans regi.

TIMJAN & PIONER är också en trädgårdsblogg och har varit det sedan 2008!

Timjan och pioner