web analytics

Följ med på promenad

Jag fotade en del när jag var ute och gick idag i regnet och tänkte att ni skulle få se lite av det jag såg :-) Alla bilder är tagna med min iPhone och kvaliteten är därför inte den bästa.

Jag skulle gärna ha Plymspirea hemma hos mig om jag bara hade haft plats, den blir ju rejält stor:

Kolla den här fina uppfarten. Hade jag haft dessa fina skifferplattor hade jag försökt rensa lite ogräs så att man såg dem. Konstigt egentligen att grusgångarna är helt rena från ogräs, kanske är det för att de hela tiden används av en bil?

En underbar smultronschersmin med en fantastiskt doft:

I nästan varenda trädgård blommar pioner. Jag gillar dem bäst när de står i rabatter bland andra växter som kan ge dem lite stöd. Med de är förstås himla fina såhär också:

Kul att se en pilhäck, det gör man inte ofta. Den här har de låtit växa större och yvigare än vår, jättefint!

Kolla här då. Ett nybyggt hus där man låtit de stora träden stå kvar på tomten. Förmodligen har det stått en sommarstuga här tidigare, det är ett sådant område. Tänk att bygga ett hus på en sådan tomt och få det bästa av två världar – ett nytt hus och en uppvuxen trädgård:

En underbar ros i finaste färgen:

Den här trädgården gillar jag. Ser väldigt mysigt ut och de rosa pionerna, gula dagliljorna och vita syrenen tyckte jag var himla fina tillsammans:

Alla pioner är faktiskt inte jättefina. Det kan bli för mycket tycker jag. Dessa tycker jag är för stora. Stjälkarna har inte ens en chans att orka hålla upp blommorna:

Det var det hela :-)

2 Responses to Följ med på promenad