web analytics

Firar ny säsong med rabatt på trädgårdsrådgivning!

Just nu sitter jag vid mitt köksbord och bloggar med en kopp te och ett fång tulpaner intill. 2017 är mitt fjärde år som företagare. Jag startade Timjan och pioner i januari 2013 och jag kan verkligen inte förstå att tiden rusat iväg så fort!

Livet som företagare är spännande. Ingen dag är den andra lik. Såhär i januari har jag få kundbesök och flera luckor i kalendern men bokningarna börjar rulla in och jag brukar framåt mars få fullt upp igen. Jag märker att det är många med mig som nu fått vårkänslor och planerar att ta tag i sin trädgård på olika sätt. Och jag är så glad att få vara med och hjälpa till på vägen!

Som trädgårdsarkitekt och trädgårdsmästare har jag under de här tre åren hjälpt många att förverkliga sina trädgårdsdrömmar. Jag har haft massor med två timmars trädgårdsrådgivning i trädgårdar från Strömstad i norr till Halmstad i söder och Borås i öst. Jag har ritat hundratals trädgårdsritningar med helt eller delvis nya trädgårdar. Jag har köpt in och levererat växter till allt från hela trädgårdar till enstaka rabatter. Jag har grävt och planterat. Klippt och rensat. Och jag har älskat varje minut av det!

Nu drar alltså min fjärde säsong igång! Och för att fira att våren faktiskt inte är jättelångt borta så erbjuder jag alla bloggläsare och instagramföljare som bokar en trädgårdsrådgivning i februari eller mars 10% rabatt på priset. Två timmar i din trädgård för 2025 kr istället för ordinarie pris 2250 kr. Milersättning tillkommer dock. Ange ”bloggrabatt” när du mailar eller ringer så drar jag av 10% på priset. Här finns mina kontaktuppgifter.

Inga kommentarer ännu.

Kommentera