web analytics

En liten groda

Sitter och går igenom en massa bilder från i somras och hittade dessa:

som påminde mig om att vi minsann inte bara hade äckliga sniglar i trädgården i somras utan även söta små grodor :-) Ett tag fick man verkligen akta sig var man gick eftersom dom var rätt många. Vi har en bäck som gränsar till vår trädgård och går längs hela baksidan vilket förstås gör att grodor, och sniglar då tyvärr, trivs.

Tittar runt i lite trädgårdsbloggar och det verkar vara frön i jorden hos varenda trädgårdsintresserad just nu! Jag kommer inte riktigt till skott att beställa fröer jag och än mindre få några i jorden. Det känns som att jag i år ska börja lite i rätt ända och göra klart de stora grejerna först och så får ”finliret” som att så perenner kommer sedan (i höst). I köksträdgården tänker jag dock så förstås, men det är nog lite tidigt nu :-)

2 Responses to En liten groda

 1. Monica 2009-01-18 at 22:29 #

  Spännande. Vilka stora grejer är det som är på gång?

  /Monica

 2. Åsa Palm 2009-01-19 at 08:14 #

  Hej

  Du verkar ju vara en hejjare på det här med trädgård.
  Så jag tänkte fråga dig några saker som jag hoppas att du kan hjälpa mig med.
  Jag bor ca 30 mil norr om stockholm så vi är väl inte riktigt i samma växtzon kanske men du kanske kan svara än då.
  Jag är inte alls nå kunnig när det gäller växter och trädgård men skulle så hemskt gärna vilja fixa till min trädgård.
  Det första jag hade tänkt mig är att plantera ett äppelträd och ett plommonträd. Undrar nu när det är bäst att plantera sådana träd.
  och om man skall tänka på nått speciellt när det gäller sådana träd.
  Hoppas att du kan svara :)

Kommentera